4 Jun 08

Online Dating Test Betrouwbaar?

Online Dating Test Betrouwbaar?

Tegenwoordig zijn meer en meer mensen vinden dat online dating een opmerkelijke manier van het verkrijgen van nieuwe vrienden, collega' s, vrienden of liefde. Als het groeit in een razend tempo, de on the internet dating industrie heeft bedacht een nieuwe manier van dienstverlening voor hun leden en ook niet-leden. Veel online dating sites bieden de zogenaamde online dating examinations.

De meeste van deze online dating-tests zijn over persoonlijkheid en compatibiliteit. Ze variëren van de eenvoudige toddler de meest complexe vragen, maar allemaal zijn ontworpen om mensen de resultaten die hen zou kunnen helpen op hun on-line data.

Echter, zelfs als ze opgedaan enorme populariteit, veel deskundigen beweren dat online dating testen zijn niet betrouwbaar. In feite, veel psychologen beweren dat de betrouwbaarheid en de efficiëntie van online dating examination is minder dan 50%. Dit betekent dat, wanneer de resultaten van een online-dating-test in verband met de compatibiliteit staat dat de persoon pass away geprobeerd de test en de persoon pass away wordt gekoppeld zeggen dat ze compatibel zijn, is de kans groot, maar voor de helft waar.

Waarom Werden Ze Gemaakt?

Vanwege de ongekende groei van online dating en de toenemende vraag voor matchmaking, de meeste van de on-line dating industrie is gekomen met het principle van online dating examination in om te helpen met een betere suit. Vandaar dat verschillende online dating test naar voren zijn gekomen als persoonlijkheidstests en compatibiliteit tests.

Psychologen hebben beweerd dat wanneer een persoon geprobeerd om toegang te krijgen kid online dating-test en beantwoord een aantal vragen, is de kans groot dat zijn of haar antwoorden worden beïnvloed door veel externe factoren, zoals gevoelens, houding, stemming en context. Dit betekent dat er mogelijkheden waarbij een persoon kan hebben twee verschillende antwoorden op één vraag als het zal worden gevraagd op twee verschillende situaties.

Bijvoorbeeld, als een individu een gevoel van neerslachtigheid of "sad" tegen de tijd dat hij of zij getracht antwoord te geven op een online dating-test en beantwoord ze weer op een andere stemming, de kansen, de resultaten kunnen variëren.

Sommige psychologen verklaren dat de reden voor deze verschillen is dat de Internet-gebaseerde online dating examination zijn alleen door middel van zelfevaluatie en worden niet geleid door betrouwbare psychologische evaluatie, die meestal worden uitgevoerd in de klinische omstandigheden.

Dus, voor mensen die gek zijn van het beantwoorden van online dating examinations, is emergency room geen probleem. Het probleem ontstaat als het zal worden de basis van iets ernstig, zoals het huwelijk.

Neer, deze examinations kunnen worden vermakelijk, maar het mag nooit worden gebruikt door mensen bij de besluitvorming over liefde en relatie.