4 Jun 08

Het Goede En Het Slechte Van Office Romantiek

Het Goede En Het Slechte Van Office Romantiek

Professionals besteden vaak aanzienlijk meer tijd op kantoor dan thuis. Zo veel dat er altijd een royale hoeveelheid van single mannen en single vrouwen die niet de tijd hebben om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus was de logische keuze voor hen om te voldoen aan andere single mannen en vrouwen is van nature, de office.

Wanneer enkele mensen besteden ten minste 40 uur, in sommige beroepen 50 uur en meer, met gelijkgestemde mensen van vergelijkbare achtergronden en interesses, relaties zijn een verleidelijke kant effect. Hoewel het een logische keuze om te zoeken binnen het kantoor voor romantiek, er zijn zeker goede en slechte kanten aan het kantoor dating scene.

Het goede in office dating

Er zijn verschillende voordelen aan het kantoor dating waarvan een voor de hand liggende -- de tijd die u hebt om te controleren de beschikbare singles is tijdens uw werkuren dus niet meer de beperkingen van de kantoor-uren van toepassing. Ook de onhandigheid van de eerste introducties is meestal geëlimineerd als eerste gesprekken zijn gedaan binnen het voorwendsel van een werkomgeving opnieuw verlichten van de stress van het hebben van een kritische eerste indruk omdat de indruk zou worden gebaseerd op een soort van werk doelstelling in tegenstelling tot een strikt persoonlijke doelstelling zoals u zou hebben in de normale dating proces.

Een tweede voordeel is het kennen van de persoon voor je date, tenminste tot op zekere hoogte. De waarheid is dat je kan communiceren met een potentiële date meerdere keren op een niveau en krijgen iets te weten over hun persoonlijkheid en zelf, zonder dat op de plek zoals je zou doen in een normaal sociaal instelling. Dit helpt bij het vermijden van de valkuil van de meeste vroege relaties-incompatibiliteit.

Een laatste voordeel is de mogelijkheid om snel een relatie op te bouwen als de keer dat je elkaar ziet is aanzienlijk meer dan mensen die zouden ontmoeten buiten het werk?

Het slechte in de office-dating

Zoals met alle dating scenario is er zeker een slechte kant aan de romance. Bijvoorbeeld net als constant in contact met elkaar door het delen van een kantoor kan een voordeel zijn het kan ook een groot nadeel. Deze tijd tezamen kan leiden tot een relatie met het uit elkaar vallen net zo snel als het zich heeft ontwikkeld, waarom? We hebben allemaal behoefte aan tijd alleen en zien elkaar vijf dagen per week acht uur of meer en daarna samen tijd door te brengen in het weekend maakt voor de weinig kostbare tijd alleen.

Een ander nadeel aan de romance is wanneer een persoon moet de uitoefening van hun professionele verantwoordelijkheden die kunnen omvatten het hebben van de discipline of zelfs brand de persoon die ze aan het daten bent . Hoewel dit lijkt misschien op een afstand idee wanneer u de relatie, ik denk niet dat je zou heel comfortabel hoef te vertellen dat je vriend of vriendin, "je ontslagen". Een ander voorbeeld van dit zou nodig voor één van de deelnemers om uit te gaan van hun manier om te laten zien van de rest van de office-ze niet aan het spelen bent favorieten misschien zelfs tot het punt van het niet bevorderen van de persoon, hoewel ze misschien wel de meest verdienstelijke.

Een laatste nadeel van office dating kan jaloezie vooral als de relatie is "under cover". Als u uw officemates flirten met je date de natuurlijke reactie zou zijn negatief en waarom zou u in een office-omgeving genereren van een andere reactie dan een natuurramp? Met die reactie zou kunnen komen een onnodige reactie, zoals het straffen van iemand voor iets dat niet voor het werk.

Voordat u vermaken de gedachte van de datering van de schattige secretaris op de vierde verdieping of de hete hunk VP je zag tijdens de laatste kantoor vergader, vermaken de gevolgen van de datering van die persoon, de balans van de voor-en nadelen en als u besluit om te verhuizen voorwoord in de gaten te houden voor alle van de dingen die mis kunnen gaan en een goed begrip van hoe je zou kunnen omgaan met elke van deze situaties. Vergeet niet je aan het daten bent een professional single dus om je baan te houden houd de professional in de voorkant van de enkel.