4 Jun 08

De Ongeschreven Regels van Online Dating

De Ongeschreven Regels van Online Dating

Het aantal online dating sites hebben zich verspreid om zo uit te breiden dat ze zijn vrijwel overal en in grote aantallen. Online dating opent een venster waarmee het een groot aantal potentiële partners elkaar ontmoeten, is voor een stress-vrije en betaalbare manier om mensen te ontmoeten, vrienden te maken.

Een ontmoeting met een vrouw online is moeilijker dan ontmoet haar in het echte leven. In face-to-face vergadering kunt u gebruik maken van de lichaamstaal, intonatie, en ook het oog contacten in uw voordeel, maar met online dating is dit niet mogelijk. Als je het niet spelen van de weinige kaarten die u hebt gelijk, ze slaan we rechts langs je e-mail, en deze keer niet een tweede kans.

Hoewel, meer en meer singles zijn met behulp van online dating diensten. Maar niet veel van hen weten dat er een aantal ongeschreven regels, tips en trucs die ervoor zorgt dat de online dating ervaring veel beter. Dus, dit zijn enkele van de ongeschreven regels die u moet weten voordat u begint met online dating.

Eerst en het meest belangrijke is dat je niet hoeft te verwachten van het begin af aan al te veel. Online dating is een proces. Dus, het kost tijd, veel geduld te zoeken, scherm en e-mail, chat en date voordat je slagen. Vergeet niet dat, en wees niet te enthousiast ziet u een interessant profiel. De grote fout gemaakt door de mensen die gebruik maken van online dating diensten is dat als ze niet eens in de ontmoeting met een compatibele persoon als partner, ze geven en proberen iets anders. Maar, zoals ik al zei, je moet geduld hebben en op verschillende data te vinden van de perfecte match.

Neem de tijd om te reageren. Misschien is je intuïtie zal waarschijnlijk zeggen dat je reageren op e-mails van potentiële data meteen. Indien u antwoord op uw e-mail te snel, dit zal worden gezien als wanhopig op zoek zijn naar een date, en die we allemaal kennen en vermijden, wanhopige mensen, omdat op een bepaald moment ze kunnen ook bezitterig. Als u enige tijd wachten, kunt u het verbeteren van uw klassement; dus je hebt tijd voor het samenstellen van een passend antwoord, en ook voor het onderzoek naar de persoon die lijkt wel geïnteresseerd in uw profiel om te zien als je zou van een mogelijke overeenkomst.

Doe het langzaam. Het geheim van het veranderen van een internet dating site attractie in een duurzame relatie aan te gaan met een realistisch tempo. Meestal online dating sites hebben de neiging om het maken van snelle verbindingen tussen mensen die crash en branden; dus om dingen te maken die laatste, vertragen.

Wanneer u het samenstellen van uw profiel u hebt om eerlijk te zijn, na te denken over het feit dat de waarheid zal worden onthuld zodra je haar ontmoet in persoon. Vertrouwen is belangrijk in een relatie, dus het is beter om niet het risico te saboteren. Als je haar ontmoet op een dag, zal ze teleurgesteld als ze ziet dat je legde haar.

Als u besluit om te antwoorden op een e-houd de toon licht en vriendelijk. Houd uw dialoog eenvoudige en algemene op het eerste, terwijl het leren kennen van de persoon waarmee u communiceert. Conservatief zijn met wat je schrijft, vergeet niet dat tot je echt te weten komen dat de persoon aan de andere kant, geef nooit privé informatie die u aanbelangt, zoals adres, plaats van tewerkstelling...Ook is het beter om niet te praten over seks op je online profiel en terwijl je chat aan potentiële partners.

Zodra u contact met iemand van wie je denkt dat het interessant kunnen zijn voor u, neem de tijd om haar beter leren kennen; nu heb je de mogelijkheid om relevante informatie over elkaar. Maar, alleen aan wanneer u klaar bent. Als iemand duwen of druk uit u te ontmoeten met haar voordat je je comfortabel voelt, gewoon zeggen dat je er nog niet helemaal, maar je zou willen om verder te gaan chatten.

Als u besluit te gaan naar uw eerste ontmoeting, de perfecte plaats is een koffie-shop tijdens de dag. Als de persoon die verschijnt niet aan uw verwachtingen voldoen, snijd de vergadering kort en gaan weg. Wees altijd beleefd, het maakt niet uit wat.

Ook, laat je niet ontmoedigen. Als u hebt het verzenden van een paar berichten en enkele knipogen en je hebt gekregen een fractie van de antwoorden die u voor ogen had, laat je niet ontmoedigen en blijf het proberen. Probeer op zoek berichten over uw objectief en zien wat zou kunnen helpen bij het genereren van meer reacties.

Goed geluk!