4 Jun 08

9 Domme Fouten te Vermijden Terwijl Dating Online – Voor Jongens

9 Domme Fouten te Vermijden Terwijl Dating Online – Voor Jongens

Online Internet dating vergt geduld en praktijk. Gewoon omdat u zit aan uw eigen computer betekent niet dat mensen zullen komen om te chatten met je voor geen enkele reden. Zelfs in deze medium van Internet dating, moet u de initiatief en zoeken actief contact met mensen die je graag.

Maar zelfs als je contact met een aantal mensen of ze contact met u op, er zijn een aantal ongelooflijk stom dingen die jongens doen op Internet en dating singles sites ad dan klagen dat alle vrouwen ze negeren.

Vrouwen zoeken mannen die weten om ze te maken een goed gevoel en een leuke tijd hebt gehad. Ze zijn op zoek naar iemand intelligent, iemand die luistert, een man met een goed gevoel voor humor, een goed afgeronde persoon met een positieve houding.

Wilt u een aantal reacties en zelfs weet nauw vrouwen door online dating moet je stop met het doen van de fouten die zijn achter alle vrouwen weg. Dus:

  1. Vrouwen blader door profielen te vinden van hun wedstrijd gewoon zoals je doet. Na een goede recente foto van zelf een leuke foto, die laat je gevoel van humor of stijl. Stuur geen foto ' s van vrouwen uw "soldaten". Ze vragen als ze willen dat zien.

  2. Zorg ervoor dat uw profiel bevat de juiste spelling en grammatica. Vrouwen als een intelligente de persoon. Niet ruïneren uw kansen om met eenvoudige fouten in uw profiel. Neem de tijd om te krijgen het recht jongens en je krijgt een reactie.

  3. Vrouwen houden er meestal van mannen met klasse, dus don' t kies een bijnaam die een seksuele innuendo ( tenzij je op een dating site). Je hoeft' t wilt de indruk wekken dat je gewoon op zoek naar een one-night-stand.

  4. Gebruik geen negatieve woorden in je profiel. Vrouwen zijn veel meer kans om te worden aangetrokken door een positief persoon.

  5. Het verzenden van individuele e-mails en nadenken in contact met vrouwen op deze dating sites. Vrouwen krijgen 100 e-mails per dag van alle soorten jongens. Als u kopieert en plakt 10 precies dezelfde e-mails en stuur ze je gewoon gaan over het hoofd gezien.

  6. Vrouwen laten zien dat je een zorgzaam persoon. Krijgen om te weten van de vrouw. Vragen stellen om meer te leren over wie ze is, wat ze doet, enz. Praat niet alleen over jezelf.

  7. Pretendeer niet dat je bereid bent om te vliegen halverwege rond de wereld om te voldoen aan iemand die je hebt is chatten dan bij het gebruik van online dating sites als u niet echt serieus. Het is niet eerlijk iedereen, waaronder u. Het is gemakkelijk om meegesleept te worden weg met een mooi persoon zeven duizend mijlen weg, maar ga je echt naar uit dat stoel en gaan en hen te ontmoeten? Als u bent, u hebt onze grootste steun en respect. Als je echt alleen op zoek naar iemand in uw staat of sluiten naar huis dan aan vasthouden en duidelijk.

  8. Als u gehuwd bent niet liggen, vertellen van de begin. Vrouwen voelen dit en het wordt je nergens. Als je oprecht bent misschien vind je iemand die bereid is te besteden aan een aantal goede tijd met je.

  9. Als een vrouw je vertelt dat ze is niet geïnteresseerd in u niet steeds het verzenden van haar berichten. U verliest uw tijd, en kan ze klagen dat je stalken haar.

Wees geduldig, het duurt om iemand te vinden die speciale bij het gebruik van online dating sites en dating diensten, zoals ergens anders voor die kwestie.